Two steps from hell

http://www.youtube.com/watch?v=14ZkxaV7fQQ - min nya favoritlåt att ladda till inför matcher. Riktigt härlig att lyssna på, såväl inför match som till vardags. Jag hörde den i en video som gjorts som hyllning till Boston Bruins efter Stanley Cup-vinsten förra året och fastnade direkt. 

Apropå NHL har jag som det tidigare har påpekats här också fastnat helt för dokumentärserien om NHL-lag, 24/7 road to the NHL Winter Classic. Har tittat igenom den senaste upplagan med Flyers och Rangers ett par gånger nu, även den amerikanska originalversionen som har bättre känsla än den med svensk berättarröst som SVT visade. Funderar på att ladda ner fjolårssäsongens programserie också, fantastiskt intressant!

. . . . . . . . . . . . .

Låten som länkas här, Undying Love med Two Steps From Hell, fick agera taggningslåt för mig idag inför vår första DM-match. Dock blev resultatet inte det bästa...

Storstryk och en estetiskt vacker fläskläpp blev mitt facit under lördagseftermiddagen på Olympiafältet. Återigen släppte vi in alldeles för många (och för enkla) mål, något som ledde till en pinsam 0-6-förlust mot division 5-laget Bjuvstorp. Helt galet egentligen, särskilt när vi var bättre än dem första 30 för att sedan rasa ihop totalt efter 0-1. Deras första mål kom efter cirka en halvtimmes spel och då hade de inte skapat en enda riktig målchans. Men när väl ettan kom släppte vi in tre till och mellan minut 30 och 36 förvandlades en jämn, tät match till en avgjord drabbning med 0-4 som resultat.

Själv slapp jag, eller hur man ska uttrycka det, uppleva de extremt tunga minuterna på planen då jag inledde på bänken idag. Det blev i stället inhopp fem minuter in i andra halvlek, så fick 40 minuters spel i alla fall och spelade "bara" 0-2. För egen del kändes det helt okej, särskilt defensivt, men det är klart att man inte kan vara varken glad eller nöjd efter 0-6. Det bedrövliga resultatet till trots fanns det faktiskt en del positivt att ta med spelmässigt, men det står ju samtidigt klart att vi har väldigt mycket att jobba på.

. . . . . . . . . . . . .

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/03/03/7464853-ett-tungt-ras/ - har bloggat lite om dagens match.

114 stycken gillar Olympiabloggen på Facebook nu förresten. Riktigt kul att ganska många bryr sig om den, alltid något att glädja sig åt.

. . . . . . . . . . . . .

Nej, får nog ta och stämpla ut för ikväll. Har massor att göra imorgon, bland annat måste det pluggas innan träningen, så är lika bra att få lite sömn trots att det är lördag och komma upp i hyfsad tid imorgon.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0