Så var det fredag igen...

...och veckan hade tagit slut. För att citera Noice. Jag tror bestämt att jag har kört samma inledning något liknande fredagsinlägg tidigare, men det får funka en gång till. För hursomhelst är det ju fredag och ytterligare en jobbvecka är över.

Det går så ruskigt fort nu känns det som. Trots att den här veckan har känts ganska stressig och slitsam med mycket jobb samt träning så har dagarna sprungit iväg. Noa har installerat sig och det är kul att ha någon här, det hade börjat att bli lite lagom segt att vara själva hela tiden. Massa hockey- och fotbollstittande har kvällarna fördrivits med hittills och helgen lär bli likadan.

. . . . . . . . . . . . . . . . 


Helgen ska dock inledas med match för min del. Efter några rejäla bedrövelser, även om den senaste förlusten inte var så hemsk för mig spelmässigt, måste det vara dags för oss att ta oss samman och få med något positivt. I vanlig ordning har jag bloggat en del i veckan i vår Olympiablogg:

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/03/16/7551959-kort-infor-morgondagen/

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/03/16/7551332-nygamla-ansikten-senast/


. . . . . . . . . . . . . . . .




Måste säga att jag är oerhört nöjd med mitt senaste klädinköp. Det är visserligen ett par månader sedan jag köpte de här chinosen, men det är först nu de har plockats fram ur garderoben. Får tacka för smakråden jag fick när de köptes. Kul med lite nytt, jag kan ju inte bara gå runt i mörkblå eller svarta byxor hela tiden :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0