Nedräkningen är långt gången

Nu närmar det sig med stormsteg:
Mitt underbara återseende av Karin. Bara två dagar kvar nu, sedan är väntan över :)

Nedräkningen är i full gång och de senaste veckorna har gått i raketfart. Nu börjar det helt plötsligt kännas lite stressigt och nervöst, men framförallt spännande och väldigt roligt förstås. Jag håller på att fixa de sista smådetaljerna inför resan nu (tur man har en flickvän som har koll på en och som kan komma med bra tips på vad som behövs för en Tanzania-tripp) och är mer nervös för att jag ska glömma något viktigt än för sjäva flygresan...

Det känns dock (ta i trä och det med råge, för säkerhet skull) som att jag börjar få bra koll på läget. Visumfoton är tagna, biljetterna utskrivna, vaccinationen förstås klar och ikväll ska ytterligare några småsaker fixas. Sen kör jag lite lätt packning ("jag reser lätt", för att citera från Sällskapsresan) och därefter bör allt vara klart. Hoppas jag... :)

Snart, snart, snart är jag på väg! 


. . . . . . . . . . 


I övrigt är det inte mycket nytt. Jobbet går precis som det ska, jag har fått lite mer ansvar (eller får inom kort snarare, efter lovet) i form av en roll som en av två mentorer för en ny klass och jag trivs riktigt bra. Bara att hoppas att det fortsätter så.

Glädjande nog har Noa fått jobb här i Helsingborg nu, så min tillförordnade har fått något att styra med om dagarna också. 

Gott snack med andra ord! 


. . . . . . . . . . 




Påskägg till alla oss lärare från chefen idag och ett påskkort från en del av eleverna. Kul att känna sig uppskattad :)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0