Nationaldag när den är som bäst

Nationaldagen var välkommen då den innebar ledigt mitt i veckan. Det var ju inget man grät över direkt, om man säger så. Efter att ha inlett dagen på bästa sätt med den förkrossande 14-0-segern för oss i fotbollen (som jag skrev om tidigare) fortsatte den med ett besök vid Sofiero slott. Vi har tänkt ta oss ut dit varje år sedan vi kom ner hit, men det har aldrig blivit av. Men nu var det äntligen dags och det var utan tvekan värt det.

Det var fantastiskt fint där ute, alla blommorna, växterna och färgerna gav en enorm avkoppling och det var så skönt att bara gå runt där, ta det lugnt och njuta av en lyckad dag. Kul också att variera sig lite och hitta på något speciellt när man väl var ledig. Tur jag har Karin, så jag inte fastnar framför fotboll och FM hela tiden :)

Jag kan också varmt rekommendera ett besök på Sofiero om man har möjlighet, speciellt så här års. Själv är jag ju långt ifrån någon fanatiker av botanik, men det här var en positiv upplevelse och det går verkligen inte att inte tycka om miljön där ute.

Förutom några fina timmar där blev det också lite lagom vardagsmotion då vi till slut valde bort bussen hem för att i stället gå. Runt sex-sju kilometers promenerande blev det att lägga till fotbollsspelandet tidigare under dagen för min del, så jag kunde sjunka ner i tv-soffan med gott samvete efteråt :)

Eller det gjorde jag inte i och för sig. I stället blev det en ny omgång Geni. Vi (jag, Karin, Noa) spelade en prestigefylld omgång kvällen före som jag råkade vinna, men nu ville de ha revansch och tyvärr gled titeln mig ur händerna. Karin lyckades efter många om och men avgöra och ta en tung titel :)



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0