Fint stöd värmde på Filborna

Den här veckan har tagit på krafterna, framförallt fysiskt. Den inleddes med match i måndags kväll och det blev en slitsam sådan. Dels förlorade vi, den här gången med B-laget mot Hyllinge GIF med 1-3 (0-1) och dels var det en match med en mängd närkamper och dueller som kändes i kroppen efteråt. Känslan av att ha lite ont överallt brukar vara skön efter en vinst, då är det värt det. Men när man har förlorat känns det genast mest irriterande att ha en massa krämpor.

Men jag ska inte klaga allt för mycket. Karin och Noa hade ju tagit sig till Filborna IP så det är bara för mig att tacka för stödet. Kul att spela inför de två i alla fall :)

Dessutom gjorde vi ändå en ganska bra match. I första halvlek var vi visserligen inte riktigt vakna, släppte till ett billigt mål och åkte dessutom på en utvisning. Men i andra halvlek stod vi upp och slet som djur med en man mindre. Vi kvitterade ganska sent men åkte tyvärr på två ännu senare baklängesmål i slutet.

En poäng hade vi varit värda och jag är nöjd med hur vi krigade efter paus i det numerära underläget. Själv försökte jag också bidra så mycket jag bara kunde med bra inställning och en stor dos vilja på högerbacksplatsen.

Mer om de senaste Olympiamatcherna:

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/06/01/8015253-fem-snabba-vilja-och-kamp-men-forlust-igen/

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2012/06/01/8013864-reflektioner-i-uppforsbacke/






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0