Avkopplande helg

Helgen på min riktiga, eviga hemmaplan i Tombo ute i Smålandsskogarna blev som alltid när det är dags för återbesök där riktigt lyckad. Det var kul att äntligen träffa mamma och pappa igen, något som senaste skedde på sportlovet någon gång i februari, samtidigt som det inte blev sämre av att Karin nu återigen var med där hemma. En riktigt familjehelg med andra ord och sådana värderas riktigt högt i min bok.

Vi anlände till Kalmar i princip samtidigt som ett skönt SMS med det korta och koncisa budskapet ”vi vann” trillade in i min mobil. Avsändaren var min gamla lagledare i NIK, ”Stiffe” Bengtsson, som kvällen igenom hade gett mig rapporter från Hossmo där NIK glädjande nog vann med 2-1.


Det blev startskottet på en bra Smålandshelg. Lördagen ägnades egentligen enbart åt att ta det lugnt. En promenad och lite fotbollsspelande med Karin, på hennes initiativ faktiskt, var det mest kraftkrävande den dagen.

Därefter blev det som alltid där hemma god mat och Eurovisiontittande. Min röst gick till de ryska gummorna och när nu Sverige faktiskt hade en ganska bra lat får man väl vara nöjd med andraplatsen som rysk supporter :-)

I söndags passade vi på att träffa mina barndomsvänner Hanna och Micke. Ett kärt återseende, det måste man säga :)

Dessutom hade vi turen att få syn på de nyblivna föräldrarna Marcus och Lizette som var på söndagspromenad med sitt lilla nytillskott. Kul att träffa dem igen och ett stort, stort grattis till den lilla dottern.

Jag hade ju också redan länge sett fram emot att se hur mitt gamla pojkrum numera ser ut. Förväntningarna var höga och de infriades med stor marginal. Rummets nya utseende var grymt och jag blev verkligen glad över att se hur positiv förändringen var.

Med andra ord blev det här ytterligare en i raden av många bra Smålandshelger. Det är ett säkert kort, när man väl åker hem och hälsar på så blir det alltid riktigt bra.

Bilder kommer inom kort!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0