Sköna Gävledagar

Dagarna i Gävle rullar på och de har varit väldigt lugna men samtidigt roliga och givande hittills. Så värst många av mina gamla Gävlevänner har jag inte hunnit träffa än, jobb för vissa av dem och lite annat har kommit emellan, men de jag har träffat hittills har varit väldigt roliga att återse.
 
Det började med en stolt nybliven pappa i form av min gamle högskole- och Milanvän Marcos samt hans sambo Evelina. De har precis, eller för sex veckor sedan närmare bestämt, blivit föräldrar till lilla Stella och ytterligare ett stort grattis är på sin plats.
 
En promenad i Boulognern, lite allmänsnack och sen förstås en del fotbollstugg mig och Marcos emellan blev och det för allt blir fler träffar med dem innan den här sommaren är över.
 
 
 
 
En del god mat, ganska mycket om jag ska vara ärlig, har det också blivit. Tur då att löparskorna är med i packningen (om än inte använda än...) och att det blev ett gympass här med Jonas och Erika igår följt av riktigt semesterslappande i form av bastande.
 
I fredags var jag och Karin på Furuvik och spenderade i princip hela dagen där bland massa barnfamiljer, apor, känggurur, kameler, nöjesfältsbesökare och annat som hör semestern till. Riktigt kul var det, mitt första besök där trots mina tidigare Gävleår, och helt klart värt besöket.
 
 
En rad bilder från Furuvik dyker nog upp här senare, när vi får tid att slänga över dom från Karins iphone. Själv nöjde jag mig med att ta den här, tänkt som en pik (men en kärleksfull sådan) till min älskade flickvän... :)
 
Efter en lyckad fredag blev det också en bra lördag. Jag och Bentzer, min gamle KBK-kompis och nära vän, möttes upp och lät snillen spekulera under några timmar. Riktigt kul att träffa honom igen, som alltid, och en hel del kul historier fick man höra. Det finns alltid mycket kul att prata om och Bentzer bjuder alltid på underhållande ögonblick.
 
Helgen rundades sedan av med lite fotboll. Jag och Thyberg bokade in oss för Gefle vs Gais, fick med oss Tobbe på en lunch före match och sedan begav vi oss tillsammans till Strömvallen. 0-0 mellan två bottenlag var kanske ingen höjdare, men matchen var ändå rätt rolig och öppen för att sluta mållös och det var kul att tugga lite med Thyberg igen.
 
I kväll har middag hos svärfar Håkan med Karin, Jonas och Erika stått på schemat och nu börjar det bli dags att runda av för idag. Lövgrund väntar i morgon. Det vill säga Karin och jag ska ut till den ön och spendera ett par dagar i stugan där med svärmor Anna utan vare sig el eller andra moderniteter :)
 
Avkoppling i stora mängder väntar, underbart!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0