Njuter av tillvaron i Gävle

Semestern är här och den har tagit över mitt liv rätt rejält - så pass att jag till och med varit för lat för att blogga den senaste tiden. Just nu njuter jag bara av ledigheten uppe i Gävle dit jag kom i söndags kväll och dagar rullar på utan att så mycket händer.

Just nu jobbar Karin en del nätter och sover då bort dagarna så jag får se till att roa mig på egen hand i stan. Något som säkerligen ska gå bra då det finns en rad gamla kompisar att träffa och som det ska bli oerhört kul att se igen.

Hittills har det dock inte blivit några återseenden, inga planerade sådana i alla fall. Däremot sprang jag på min gamle Sätra-lagkamrat Florén igår och det var ett såväl oplanerat som väldigt roligt återseende. Fler sådana får det gärna bli framöver och nu när jag blir kvar här i ett par veckor finns det ju tid för att planera in en del träffar också glädjande nog.

Det ryktas dock att Brevbäraren har flytt såväl stan som landet för att i stället spendera tiden med sin bättre hälft på Malta. Svagt, kan man tycka nu när jag väl är här. Eller åtminstone rejält bristande tajming. Men å andra sidan, ser han till att fira min födelsedag ordentligt nästa gång jag är uppe här så får det väl ses som okej ändå.

Gårdagen spenderade Karin och jag tillsammans rakt igenom och det blev en perfekt dag. Lång sovmorgon, frukost på altanen på Fältspatvägen (älskar det stället, så många minnen det framkallar) och därefter långlunch med Sabina för oss.

Idag har jag som sagt fått roa mig själv och det har gjorts genom att jag har spenderat ett par timmar med solande i Boulognern, tagit en cykeltur i min gamla stadsdel Sätra och bara passat på att njuta ordentligt av att vara i stan igen.

Imorgon blir det mer nostalgi och roliga saker. Härligt att vara tillbaka igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0