En riktigt bra Smålandsvecka

Så var jag tillbaka i Gävle igen, det efter ett antal riktigt lyckade hemmadagar i Småland med mamma och pappa som främsta sällskap. Det har varit helt perfekt att passa på att vara hemma en del när Karin ändå varit iväg på tågluff och det har varit klockrena dagar. Den bär sommaren har jag inte varit hemma lika mycket som tidigare, men den tid som jag har spenderat hemma i mitt föräldrahem har verkligen varit givande och värdefulla. Kvalité före kvantitet!
 
Sommaren har ju glädjande nog hälsat på och som vanligt när det väl är lite sol passade vi, främst mamma och jag, på att ta vara på det fina vädret. Så mycket solande och badande har det blivit. Bästa dagen för det var i tisdags då vi åkte ner till Varvet, sommarparadiset där vi alltid firar midsommar. Som alltid var det härligt att vara där nere och jag hade gärna kunnat lägga fler sommardagar där nu.
 
Jag har också kämpat med att bättra och bota min höjdrädsla. Den har bitit sig fast hos mig och vägrar ge med sig, men jag tog mig i alla fall upp på ställningen som har stått utanför vårt hus den senaste tiden då pappa har ägnat sig åt att måla om det. Väl där uppe fick jag repa mod och lyckades trots min till synes hopplösa höjdskräck hjälpa pappa med att montera upp en ny flaggstång.
 
- Jag kommer dö här uppe!
- Nej då, släpp flaggstången!

Ni som har sett Hur många lingon finns det i världen förstår vad jag referar till :)
 
I torsdags avslutades min hemmavistelse för den här gången på allra bästa sätt. Då var vi nämligen ute och åt, jag och mina kära föräldrar, för att därefter bege oss till Krusentiernska gården för utomhusföreställningen Hjälten från Kalmarsund med bland andra Robert Gustavsson och Suzanne Reuter. Riktigt roligt och bra var det, framför allt levererade återigen Robert G underhållning och humor av hög klass. Många skratt och en finfin kväll, en av sommarens finaste, blev det.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0