Lysande födelsedagshelg

Så var man ett år äldre i papperna då, 26 år numera. Själv födelsedagen var i söndags och hela helgen blev en riktigt lyckad födelsedagshelg. I söndags firades jag som jag redan har berättat här i bloggen rikligt av mina svärföräldrar och min älskling, Karin. Men även lördagen var lysande.
 
Jag kom upp hit till Gävle i fredags för att kunna se Gefle-MFF i lördags och jag blev verkligen inte besviken. Det började bra redan när jag kom till Strömvallen och insåg att det var betydligt fler MFF-supportrar där än vad jag hade förväntat mig. Ett stort antal, särskilt för att vara Gefle IF borta, hade sökt sig dit och det blev riktigt bra stämning i klacken. Flaggtifo vid inmarschen och ett ganska envetet sjungande bjöd vi på.
 
Matchen gjorde mig inte besviken den heller, tvärtom. MFF dominerade från första början, skapade chanser mot det mål där vi MFF-fans stod och fick också utdelning två gånger om före paus. 2-0-ledningen bevakades sedan utan några större problem i andra halvlek och MFF vann klart rättvist. En ny viktig trepoängare och hoppet om SM-guld lever nu i allra högsta grad. Kul dessutom att möta upp Thyberg junior, Simon, i klacken och ha någon likasinnad som likt mig håller stenhårt på MFF utan någon som helst anknytning till Malmö.
 
Den lyckade dagen fortsatte efter fotbollen med en riktigt klockren reunion med några ur det gamla studentgänget: Mangex2, Geson, Mirza, Rasmus och dessutom var Bentzer på plats också. Riktigt kul att återse de grabbarna igen och det bjöds på mycket skönt snack om roliga minnen och många skratt :)
 
Kvällen avslutades på en av stans krogar och väl där blev det ännu fler roliga återseenden då jag sprang på min gamle Korsnäs BK-vän Brännström. Längesen vi träffades och verkligen inte en dag för tidigt, tvärtom :)
 
Som slutpunkt fick jag syn på MFF:s skyttekung Mathias Ranegié utanför krogen, när det var dags att röra sig hemåt. Jag kunde ju inte låta bli att gå fram och börja snacka lite MFF, något som visade sig vara lyckat då han var grymt trevlig och rolig att prata med. Så där stod vi - jag, Brännström och MFF:s tvåmålsskytt från tidigare under dagen - och snackade fotboll :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0