Helkväll med NIK

Onsdagskvällen spenderades med ett riktigt gott gäng i form av ett antal NIK-spelare och ledare. Först var det dags för höstsäsongens andra träning med min gamla klubb och efter ett ganska rejält svettigt pass, som avslutades med en konditionsövning som åtminstone höjde mitt självförtroende lite då den fysiska formen faktiskt kändes rätt bra, var det dags för en rad roligheter.
 
Vi drog nästan hem till mig, närmare bestämt till vår granne tillika klubbens ordförande Anders, för att fortsätta kvällen. På programmet stod för en guidning där spelartruppen visades runt i bygden och guidades av vår legendariske lagledare Stiffe. Själva turen gjordes på riktigt lantligt vis, som ni kan se på bilderna nedanför.
 
 
 
 
 
Efter den rundan var det dags för en hel del roliga tävlingar. Vi delades in i lag och tävlade bland annat i att köra vatten i skottkärra i en småknepig bana med målet att tappa så lite vatten som möjligt på vägen. Meningslöst vetande för er bloggläsare kanske, men det höll vi i alla fall på med :)

 
När alla tävlingarna var avslutade kunde ett vinnande lag koras och givetvis, vi vann, för att låta som Zlatan gör i sin biografi... :)
 
 
Kvällen rundades sedan av med riktigt god mat i form av grillat när det är som bäst. När de flesta drog sig hemåt och några drog vidare ut i sommarkvällen avslutade jag, kvällens värd Anders och några till ur laget med kaffe och varsin gin&tonic på terassen och satte därmed punkt för en riktigt lyckad och uppskattad NIK-afton. Kvalité! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0