Tillbaka till verkligheten efter en suverän sommar

Det har inte gått att undgå, exempelvis via Facebook och folk man har träffat de senaste dagarna, att många nu är tillbaka på sina arbetsplatser efter semestern. Nu kan även jag sätta punkt för sommaren 2012 och blicka framåt, oavsett om jag vill eller inte, mot en ny höst som "vuxen". Det är ju bara att finna sig vid det, jag är inte student längre utan måste se till att ha jobb och hela den biten. Hårt liv! :)
 
Hursomhelst har hösten börjat bra (i mina ögon har den börjat trots den tropiska hettan som har anlänt, då Premier League är igång igen och semestertiderna officiellt över). Igår var jag nämligen nere i Malmö på två jobbintervjuer och det blev napp direkt. Så bra hade jag inte ens kunnat drömma om att det skulle gå. Nu är det väl visserligen inget glamouröst i att pendla ner till Malmö för att jobba som gymnasielärare, men man får verkligen vara nöjd över att hitta något så snabbt. Så imorgon sparkar det igång, ett vikariat på en gymnasieskola där jag liksom under förra läsåret kommer att undervisa en hel del svenska som andraspråks-elever. Den här gången i lite fler ämnen än svenska.

En bra höststart, med andra ord. Dessutom klarade Karin teoriprovet för sitt körkort igår, så det var verkligen en lyckad måndag för oss :)
 
Sommaren som alltså i mina ögon är över har varit kanon. Den bästa på länge! Det har varit jäkligt kul att jobba de tidigare somrarna, inte minst på Barometern ifjol, så det är inte utav den anledningen att jag har varit helt ledig (även om det förstås också har varit skönt) som jag hyllar årets sommar. Det är för allt den har gett:
 
- Flera roliga Gävlebesök med mängder av härliga återträffar med gamla kompisar
- Mycket fotboll, MFF i Gävle bland annat och flera minnesvärda NIK-stunder
- Finfin uppvaktning på min födelsedag
- Paddling i Gavleån, en av höjdpunkterna!
- Petterssons inbjudan till hans pub, en klockren kväll som inte avslutades förrän halv tre-snåret på natten
- Ett riktigt kul gästspel i Solsidan, alltså korplaget i Gävle, där jag hade äran att spela med Marcos och Persson
- Många roliga stunder med Karin, som besöket i Furuvik
- För att inte tala om de underbara dagarna och kvällarna (vilka solnedgångar!) på Lövgrund
- Sköna sommarkvällar hemma i Småland
- Avslutningsvis ett väldigt roligt återseende av mina bästa barndomsvänner Emma och Anton i fredags, oerhört roligt att träffa er båda igen :)
 
Och mycket mer, utöver allt det här. En i flera avseenden perfekt sommar kan därmed summeras och jag är verkligen i det närmaste löjligt nöjd över hur den har varit.
 
Tack alla som har bidragit till att göra sommaren 2012 så lyckad och minnesvärd.
Nu tar vi nya tag! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0