En ovan känsla - men desto mer efterlängtad

Efter sju sorger och åtta bedrövelser, eller i alla fall fyra raka B-lagsförluster (efter en vår där vi ledde serien och endast föll i en av matcherna) och fem raka A-lagsförluster, fick man äntligen uppleva den så sköna vinnarkänslan igen i måndags. Det när vi slog tillbaka Väsby FK i reserv division 4 med B-laget.

En seger i reservserien är långt ifrån det viktigaste i världen, men som vi konstaterade efteråt var den här segern så mycket härligare och viktigare än en "vanlig" trepoängare. Efter all motgång under hösten var det extra välbehövligt för oss att äntligen få in lite positiv känsla och energi, oavsett om det skulle injiceras via B- eller A-lagets insats.

Nu vann vi med 3-2 och gjorde det dessutom genom att åtminstone i andra halvlek spela riktigt bra. Därmed var också känslan efteråt extra positiv.

För egen del gick det också fint på högerbacksplatsen. Trots att jag förlorade nickduellen fram till 0-1 i början gick det nästan klockrent defensivt och dessutom var jag ovanligt initiativrik offensivt. Bland annat var jag delaktig i vår 3-1-kontring, fyllde på ganska ofta längs kanten samt var involverad i vårt absolut bästa anfall i matchen. Så mycket var med andra ord positivt den här kvällen och det var minst sagt på tiden att få lite fotbollsframgång för egen del igen.


http://hfolympia.bloggplatsen.se/

- senaste Olympianytt, bland annat om måndagens efterlängtade vinst

http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/B-lagettogefterlangtadseger/
- matchreferatet på vår hemsida efter HFO B-Väsby


http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/Olympianerepakvalplats/ 
-
ny A-lagsförlust i söndags men trots siffrorna (1-6) en inte alltför dålig insats (borde inte runnit iväg så) och 35 ganska bra minuter för mig som högerback







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0