Tillbaka som förlorare

Ikväll gjorde jag comeback i Olympiatröjan efter några månader utan spel under sommaren. Min senaste match gjorde jag strax före midsommar och liksom den gången blev det förlust nu. Stryk med 3-1 borta mot Helsingborg City i reservserien var inte direkt det roligaste man har upplevt, men likväl inget att skämmas över.

Från att ha slagits om seriesegern har vi nu förlorat tre matcher i rad och tappat i tabellen. Kvällens match var dock spelmässigt ett steg i rätt riktning. Stryk mot en toppkonkurrent som matchar ett gäng a-lagsspelare är inget att hänga upp sig för mycket på.

Själv hade jag en hygglig afton. Tyvärr bröt jag ganska avsikligt, reflexmässigt snarare efter att ha tappat balansen, en farlig passning med armen och orskade därmed den frispark som de gjort 1-0 på efter tre minuter. Men bortsett från den missen gick det ganska bra tycker jag.

Det var i alla fall skönt att få matchminuter igen och över lag gjorde jag nog en godkänd högerbacksinsats.





. . . . . . . .


Mer HF Olympia här: 

http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/TredjerakaB-forlusten/

http://hfolympia.bloggplatsen.se/

 
. . . . . . . .


På lördag väntar en viktig match för A-laget i form av derby mot Stattena. Vi är indragna i botten och kommer återigen få slåss för kontraktet, men det ska vi ordna. Själv spelar jag dock inte på lördag. Förståeligt nog då jag bara har gjort en träning och en match sen återkomsten till Skåne nu.

Dock blir lördagen säkerligen bra i alla fall. För mamma och pappa dyker upp här på förmiddagen. Därefter väntar inköp av platt-tv i kombinerad examens/25-årspresent, innan vi drar oss mot Olympiafältet för att se derbyt och därefter säkerligen rundar av dagen med god mat, film och trevlig socialiserande :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0