Tack!

Jag måste ta tillfället i akt och tacka mina kära föräldrar för den finfina examens/25-årspresenten som inhandlades i helgen. Mamma och pappa kom ner hit i lördags förmiddag och direkt gav vi oss iväg till Väla för inköp av vad som har varit efterlängtat länge: en platt-tv. Äntligen! :)

Nu ska jag i och för sig inte vara så materialistisk, höjdpunkten den här helgen var utan att ta i själva föräldrabesöket. Men visst är det samtidigt synd att klaga på en present av den klassen :)

Förutom köprundan i Väla bestod helgen av att vi (jag, mamma, pappa) såg mitt Olympia rasa ihop i andra halvlek i derbyt mot Stattena och förlora med 1-5. Därefter blev det en trevlig hemmakväll med hela familjen, de ovan nämnda plus Karin, då vi tittade på Hur många lingon finns det i världen?.

I söndags blev det sedan en ganska lång sovmorgon följt av lunch på vårt nya favoritställe Kafferepet. Sen styrde mamma och pappa mot Småland igen och en mycket bra helg, som dock gick för fort, var över.


Söka jobb via tv:n, trevligt!


Nu ska jag klippa mig, skaffa mig ett jobb (eller i alla fall försöka) och se till så tv-bänken vi inhandlade på IKEA igår är ihopskruvad när min älskade dam kommer hem :)

Som vanligt när vi är på IKEA blev det en del småsaker till lägenheten och för varje besök där ute känns det som att vårt hem blir finare, bättre och ännu mer vårt. Bara att jobba vidare på det, så ska vi nog fortsätta att trivas ordentligt här i flera år framöver :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0