Rakt in i hetluften

Jobbsökandet pågår för fullt för min del och jag jagar febrilt efter att någorlunda fast, inkomstbringande jobb. Hittills har det inte blivit så några direkta napp, men igår ringde det från en skola i Malmö och erbjöd mig vikariat nästa vecka.

Så nu väntar fem dagars vik med start på måndag i framförallt svenska, men med några engelsklektioner också. Det är både nervöst och inspirerande på samma gång, men framförallt känns det som att det blir en nyttig erfarenhet och en merit.

Det känns också som att det minst sagt blir rakt in i hetluften, då en högstadieskola (mest krävande åldersgrupperna att jobba med?) i Rosengård i Malmö väntar... :)


. . . . . . .


Vad händer i övrigt då? Jo, idag hängde jag med Karin till språkcaféet här i Helsingborg. Lite för att jag inte hade något att göra, det ska erkännas, men det blev en väldigt positiv överraskning. Där träffade vi ett gäng personer som kommit till Sverige och nu går på språkcaféet för att förbättra sin svenska. Det gav en perfekt möjlighet att få höra en del spännande livshistorier och lära sig lite om andra kulturer, länder och om historia.

Så jag gick därifrån med enbart positiva intryck och kan absolut tänka mig att medverka fler gånger.


. . . . . . .


Nu mer bloggande, min fotbollströj-special är på väg att avslutas och dyker upp ikväll alternativt imorgon, lite mat och en lugn kväll. Sedan väntar ett besök på skolan i Malmö imorgon följt av en riktigt viktig match i Landskrona för oss mot BK Fram under torsdagskvällen.



 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0