Briljant helg!

Den gångna helgen var rakt igenom rolig, trevlig och briljant. Det ska bland andra syskonen Nilsson, min kära sambo Karin och hennes lillebror Jonas, ha ett stort tack för.

Lillebror (ja, Karins alltså) var här på besök mellan onsdag till söndag och det var verkligen grymt kul att träffa honom igen. Något som jag saknar med att inte bo i Gävle längre är att kunna träffa Karins familj mer, men nu blev det tillfälle att göra det vilket ledde till en klockren helg. Trevligt sällskap, mängder med skratt, en del roliga utflykter hit och dit och några allmänt härliga dagar blev det.

Vi hade dessutom Jonas kompisar Linn och Josephine som halvt inneboende här ett par dagar så det har varit fullt hus hela helgen. Men bara positivt det, kan inte påstå att någon av de tre nämnda besökarna var till något större besvär i alla fall :)

För egen del blev det en tredagarshelg kan man säga, då jag jobbade måndag-torsdag men var ledig i fredags då vi passade på att åka över till Helsingör hela gänget. Där blev det lite vinhandel och mat innan vi tog båten hem igen och spenderade kvällen med att käka egengjord pizza, kolla film och bara ha det gott. Sommaren med Göran var ju en för skön film som jag inte sett förut och det var svårt att inte skratta sig igenom kvällen.



Karin med Josephine i bakgrunden, på väg mot Helsingör.


Kladdkada, film och trevlig kväll! :)

I lördags blev det en tur ut till Väla och för mig var det välbehövligt då jag framför allt var i behov av nya skor. Ett par vinröda Adidas blev det, något som jag måste säga att jag är mycket nöjd över. Dessutom gick en del av mina presentkort åt till att köpa en snygg vitsvart långärmad och en halsduk. Så nu har garderoben fått en fin påfyllning också :)


Nyinköpta Adidas-skor!


Bloggande kille i konstig hatt på IKEA...

I söndags hann jag tyvärr inte med att träffa Jonas och co så mycket då vi hade match, men lillebror och jag hann i alla fall bestämma att det här får vi ta och göra om fler helger framöver :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0