Vad som är värt mest

På bara några dagar har en familj hemifrån som jag känner mycket väl mist sin fru och mamma samtidigt som en lagkamrat i Olympia även han har förlorat sin mor. Det sätter för en stund vardagen i ett annat perspektiv.

Det är oerhört tråkiga och hemska besked tråkiga som har nått en, besked som får en att stanna upp och tänka lite extra på vad som verkligen är viktigt i livet.

Vi har alla olika saker som betyder mycket för oss. För mig kommer alltid fotbollen att finnas där och ligga mig varmt om hjärtat samtidigt som jag även alltid hoppas brinna för mitt jobb, vad det än är för något. Men i slutändan, när saker och ting ställs på sin spets, är det givetvis de nära och kära som betyder överlägset mest.

Utan mina älskade föräldrar, utan min underbara flickvän och utan mina vänner skulle inte allt annat som intresserar mig och som jag engagerar mig i vara någonting värt. Det är ju tack vare er som står mig nära, er som jag får dela livet med, som allt annat får en mening.

Jag har redan varit med om att förlora min allra närmaste vän på grund av cancer och flera andra runt omkring mig har tyvärr också gått bort. Det är lika smärtsamt varje gång, men när man tvingar sig själv att gå vidare märker man också hur mycket värda de närstående som fortfarande finns kvar är. Det är viktigt att ta hand om varandra, för ensam är långt ifrån stark i en tragisk och sorglig situation. Men tillsammans är man däremot mycket starkare än vad man kan tro.

Alla mina tankar går just nu till er som nu har drabbats av de här hemskheterna. Ni vet vilka ni är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0