Positiv slutpunkt trots allt

Så var det över för den här gången. Ytterligare en fotbollssäsong är till ända för egen del och det vore synd att påstå att den har varit framgångsrik. Hösten har nästintill rakt igenom varit tung och förlusterna har radats upp. Men glädjande nog blev det trots allt en positiv slutpunkt trots allt.
 
Förra helgen säkrade vi kontraktet med A-laget och slapp där med tack och lov att kvala för att hänga kvar. Dessutom ryckte vi upp oss lite med B-laget och avslutade säsongen med fyra poäng på de två sista matcherna. Vi borde visserligen ha vunnit i lördags mot Mörarp, men med facit i hand räckte 2-2 hyfsat långt. Dels slapp vi uppleva en förlust i årets sista match, dels visade det sig att en poäng var tillräckligt för att nå en tredjeplats i tabellen. Hade vi förlorat, vilket var nära då vi kvitterade till 2-2 (efter att ha legat under med 0-2) i slutet av matchen, hade vi blivit femma. Så den riktigt starka andra halvleken vi gjorde, efter en lika usel första, ledde till något positivt i slutändan.

http://hfolympia.bloggplatsen.se/2011/10/08/6406077-medaljplats-trots-allt/

- allt om Olympias säsongsavslutning

För egen del blev det en ganska lyckad sista match 2011. Visserligen fick jag likt laget en dålig start, då en Mörarpspelare tog sig förbi mig nere vid kortlinjen i situationen som ledde fram till 0-1, men ju längre matchen led ju bättre kändes det. Förutom vid det första målet fungerade det stabilt defensivt och framåt bidrog jag, visserligen utan att ta några stora initiativ, med ett för dagen bra passningsspel. Fick även äran att återigen vara lagkapten vilket alltid är kul.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0