Det rullar på i positiv anda

Det är mycket som känns väldigt bra just nu. Inte minst mitt nya jobb i Malmö, som svenska som andraspråkslärare på språkintroduktionsenheten på Frans Suells och Jörgens Kocks gymnasium. Det har gett mig så oerhört mycket under de tre senaste veckorna.

Att få jobba med elever som ska lära sig svenska från grunden och rentav i vissa fall bara har varit i Sverige i någon månad är oerhört spännande och utvecklande. Att dessutom ständigt få möta elever med olika bakgrund och med olika typer av svårigheter bakom sig gör att jobbet känns extra viktigt, vilket stimulerar mig som lärare ännu mer.

Så mycket mer än jobb har det inte blivit på sistone men den här helgen har varit helt perfekt. Först filmkväll med Karin i fredags, sedan en lördag som var fullspäckad. Shopping i Väla där bland annat en snygg rock och nya FM inhandlades, föjt av Roma-Milan (ny härlig Milanvinst) och därefter mat på Haket med några kompisar till Karin.

En perfekt, innehållsrik dag och nu har snart en extremt lugn slappar-söndag fått avsluta helgen. Två ynka jobbardagar nu, sen höstlov fram till nästa måndag. Ett höstlov som bland annat kommer att innebära besök här av svärmor Anna.

Så den positiva, lyckade tiden fortsätter förhoppningsvis :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0