Jobba, jobba, jobba!

Den här veckan har fört med sig flera positiva saker på jobbfronten. Dels har jag vikarierat som svensklärare med, som det kändes i alla fall, gott resultat på Cybergymnasiet i Malmö. Dessutom fick jag göra ett kort inhopp som medielärare idag, då jag helt utan förberedelser fick styra uppen multimedialektion med en klass som tvingats ha vikare efter vikare och inte hade något att jobba med. Men det löste sig finfint tack vare en del kreativitet från min sida och ett stort mått tålamod samt en härligt positiv och skön attityd från elevernas sida. Roligaste klassen hittills!


Dels har jag, vilket förstås är det klart viktigaste när det gäller jobb, fått klart med en 100-procentig tjänst som resurslärare på ett annat Malmögymnasium. Det innebär mer specifikt att jag från och med måndag har ett heltidsjobb som sträcker sig fram till och med sommaren.
Det känns förstås kanon och jag ser fram emot att komma igång på den skolan. Arbetsuppgifterna som väntar verkar intressanta och utvecklande samtidigt som det givetvis är en trygghet att veta vad man ska göra i ett antal månader framöver.


. . . . . . . . .


Fira jobbet får dock vänta till senare. Det närmaste firande jag har kommit den här veckan är studentturandet mellan Helsingborg och Helsingör igår med Karin och hennes klasskompisar Linn, Emil och Louise. Även om jag inte är så mycket för studentlivet längre så var det kul och trots att båten enbart befolkades av en mängd studenter var det över förväntan :)

Mycket mer än så händer inte i nöjesväg den här veckan. Ikväll har jag förstås följt fotbollen, kikat lite på NHL-matchen från Globen och roat mig bäst jag har kunnat i min ensamhet. Min älskade sambo är nämligen i Gävle över helgen och därmed får jag spendera de närmaste dagarna på egen hand :)

Nu rundas dagen av med någon kriminalfilm innan det är dags att sova.


. . . . . . . . .


Snart tre underbara år med världens bästa flickvän nu.
Sån tur jag har haft och i allra högsta grad fortfande har <3







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0