Jultema hos Nilsson/Alfredsson

Första advent-helgen blev en helg helt i julens tecken, trots allt annat än julväder i form av yttre förutsättningar som mest påminde om rå, grå klassisk höst. Karin och jag hann med en rad olika strax-före-jul-aktiviteter.

Vi hann i tur och ordning baka pepparkakor, fixa lite julgodis, snickra ihop ett pepparkakshus, handla en del julklappar, äta ett riktigt härligt julbord på IKEA (99 spänn, det passade en smålänning!) och trots en regnig, blåsig söndag ta en liten tur på stan för att se det lilla av julmarknaden som ändå blev av i stan. Jul rakt igenom med andra ord och sammanfattningsvis (jag gillar att summera och sammanfatta, som ni kanske har märkt) en klockren helg.

Nu känns det verkligen att julen närmar sig och för egen del innebär det att jag ser fram emot att få fira jul med min kära sambo och hennes familj för första gången någonsin. Men först blir det mer "uppvärmning" de närmaste helgerna: först julmarknad på Liseberg kommande lördag, sen julfirande i miniformat hemma i Småland med Karin, mamma och pappa helgen därefter. Det kommer att bli kanon! :)



Fontänen i Stadsparken, riktigt fin så här års. Tyvärr dålig bildkvalité.
En bild på vårt pepparkakshus utlovas också inom kort.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0