Seger

Den finfina helgen som gick inleddes för egen del redan i fredags kväll med match nere i Billeberga en bit utanför Landskrona. Ytterligare ett av de småställena som jag berikas med att besöka tack vare fotbollen :)

Väl där mötte vi hemmalaget Billeberga GIF och kunde som tur var åka hem med tre poäng. Alltid skönt att vinna, speciellt såna här matcher där vi tvingas kriga oss till segrarna i stället för att skönspela. 5-2 blev det till sist men ska man vara ärlig får man lov att säga att vi hade tur i första halvlek, de borde ha haft ledningen med ett par mål men i stället lyckades vi kvittera till 2-2 strax före paus och i andra var det vi som stod för målen.

Deras tränare tyckte att de borde ha lett med 4-0 efter en kvart såg jag i tidningen. Aningen kryddat det, utan tvekan, men å andra sidan hade vi som sagt en del flyt. Det ska man dock ha det med ibland och tack vare en rejäl krigarinsats efter paus kunde vi ta en trepoängare.

För min del blev det 55 minuters spel som högerback. Får vara nöjd då jag gjorde min första match efter ett par veckors skadefrånvaro och dessutom fick vara med och vända. Jag byttes in i slutet av första vid 1-2 och fick därmed vara på planen under hela vändningen. 

Mer om matchen här:

http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/Olympiakrigadetillsigtrepoang/

http://hfolympia.bloggplatsen.se/



Nu väntar träning ikväll och torsdag, b-lagsmatch på söndag men spelledigt för a-laget så en lite lugnare vecka än normalt. Lägligt det för mig åtminstone då jag dels har mycket med uppsatsen och dels får besök hemifrån i helgen. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0