Plattmatch

Nytt derby igår, för vår del den här gången då Stattena IF gästade Filborna. Chansen fanns för oss att haka av bottenlagen, bland andra just Stattena, men den tog vi långt ifrån. I stället är vi nu nere i bottenträsket efter en riktig plattmatch.

Stryk med 2-5 (1-3), en allmänt usel insats av oss och ingen vidare harmoni någon gång under matchen för oss. Därmed har vi nu fyra förluster, två vinster och bara två poäng ned till kvalstrecket.

För egen del blev det 45 minuter (andra halvlek) som vänsterback. Det var ovant, har inte spelat på vänsterkanten sedan i Korsnäs BK 2008, men det fungerade väl hyfsat. Inblandad i ett mål bakåt men redde ut ett par svåra situationer bra också så var väl plus minus noll.