Ettårsjubileum

Vår ettåriga förlovningsdag firades som sagt nere i Malmö. Det blev en kall men solig eftermiddag/kväll och trots att MFF förlorade (Karin var nog inte lika missnöjd över det som jag) blev det en riktigt bra dag. Först tog vi en runda på stan, kikade lite i affärer och följde upp med en rejäl fika på Espressohouse vid Lilla Torg. Riktigt mysigt och en bra start på kvällen.

Därefter var det bara att bege sig ut till Swedbank Stadion med förhoppningen om att ge Karin en bra fotbollsupplevelse. Något som det också blev, åtminstone enligt henne själv. Trots förlusten var det ganska bra drag, det tyckte även jag som har upplevt riktigt magiska matcher där nere, och fansen höll igång bra. Det gjorde att min kära sambo faktiskt fick uppleva den härliga stämningen, atmosfären och trycket som ofta är på MFF:s hemmamatcher. Något som hon också tyckte var kul.

Så när vi kunde summera ettårsdagen (2.5 år som par nu, det vågade jag inte hoppas på när vi träffades hösten 2007) var vi nog båda nöjda. Speciellt jag kanske, över att ha fått på min älskling en vacker MFF-halsduk och kunnat njuta av att se henne sjunga och klappa med lite i MFF-ramsorna. Det är kärlek det! :)



Karin i MFF-klacken



Mycket folk, drygt 17 000, och bra tryck



Tifot




Kommentarer
Postat av: Svempa

Tjena Affe! Läget nu för tiden? Karin måste blivit frälst med ett sådant tifo och stämning i klacken :)



2011-05-05 @ 19:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0