Rulla in en boll...

...och låt den rulla. Jag snackade om allvaret som stundar för egen del nyss och syftade då som sagt inte på fotbollen. Men visst är det en hel del fotboll i antågande också, som alltid.

Helgen som närmar sig är fullspäckad med fotboll, minst sagt:
HF Olympia A-Billesholms IK, lördag

Inter-Milan, lördag

HF Olympia B-Helsingborg City, söndag

Trelleborgs FF-MFF, söndag

Själv kommer jag att spela för oss på lördag och sen spänt följa de övriga matcherna under resten av helgen. Derbyt på lördag ska jag förstås se via tv och sedan får vi se hur söndagen läggs upp. Är jag bara hemma blir det en promenad upp till Olympiafältet för att se vårt b-lag mot City och kanske, kanske blir det en tur ner till Malmö där ju TFF-MFF ska spelas sedan Vångavallen i Trelleborg inte höll för spel. Vet inte riktigt hur man ska lösa det med biljett dock så är lite oklart i dagsläget.

Hursomhelst finns det en hel del boll att se fram emot och en blogguppdatering kommer förstås i slutet av helgen. För att inte tråka ut er läsare (ni som kanske inte riktigt brinner för fotbollen på samma sätt som jag) ska jag försöka hålla mig till att slänga in lite länkar här och skriva fullmatade artiklar/inlägg på vår hemsida och i Olympiabloggen i stället... :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0