Modeord

Jag har kommit på mig själv med att under perioder fastna för vissa ord som jag då använder väldigt ofta. Inte i klass med alla fjortisar och andra bortkomna människor som går runt och säger exempelvis att ditten eller datten är "skägg", bara för att någon pajas i Kungarna av Tylösand myntade det uttrycket. Så illa är det inte, men likväl har jag insett att även jag kör med egna "modeord".

Soft körde jag med ett tag i Gävle, men när Noa gång på gång sågade mig för det och påtalade hur illa han tyckte att det lät så jobbades det bort. Gutt använde jag ett bra tag, tillsammans med många andra, hemma i Kalmar om saker som var bra förut. U:et byttes senare, här nere i Skåne, ut mot ett o och blev således gott. Det används fortfararande av mig men främst är det nu magiskt och sjukt som poppar ut ur munnen på mig. Det är sjukt kallt, sjukt bra, sjukt dyrt och så vidare, samtidigt som det kan vara magiskt gott, magiskt roligt eller magiskt jobbigt. Undrar vad som blir mitt nästa ord...


. . . . . . .



När jag inte sitter och funderar på vilka ord som jag använder mest blir det som ni vet en del fotbollsbloggande. På lördag och söndag är det dags för matcher igen (lördag för min del, DM-match för a-laget) och om de har det skrivits en del här:

http://hfolympia.bloggplatsen.se/


. . . . . . .

I övrigt är det inte mycket nytt egentligen. Träningen igår var tyvärr kass från alla inblandades sida, inklusiva min egen. Hoppas på bättre tag i helgen. Skolan idag var däremot skapligt givande och över lag har det varit en bra dag. Dessutom känns det som att man har läget under kontroll på alla fronter just nu.

Imorgon väntar återigen gym 09.00 med Wahlström innan jag ska se till så att mitt långa hår försvinner.

Klippning är ett måste nu, så här går inte att se ut längre...



Kommentarer
Postat av: Svempa

Tjena Affe, läget i Helsingborg? Va fan inte igår :)



/ Svempa

2011-03-05 @ 12:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0