Lyckad lördag

En strålande lördag är till ända och det känns kanon att sitta här, se Argentina leka lite fotboll långt borta på andra sidan Atlanten och vara redo att summera en klockren dag.

Svärmor Anna anlände som planerat vid halv nio-tiden i morse och dagen inleddes med en rejäl frukost innan det var dags för mig att promenera upp till Olympiafältet. Väl där slog vi i HF Olympia tillbaka Ekeby GIF med 2-0 (2-1) tack vare en riktigt stark insats.

Efter matchen passade jag på att njuta av en promenad tillbaka hit innan jag fick vänta in mor och dotter Tutturen (alltså Anna och Karin) som hade tagit en sväng till Helsingör i det underbara vädret. Sol, vårtemperatur och en allmänt strålande dag vädermässigt har vi nämligen bjudits på här söderöver.

Kvällen har sedan inneburit god mat, filmtittande, bildtittande och slappande här hemma hos oss. Två trötta damer i huset har lagt sig sedan länge medan jag som sagt sitter här, kikar lite nattlig fotboll och funderar över om jag ska orka skriva ett inlägg i Olympiabloggen eller om det får vänta tills imorgon.

Hursomhelst kommer en lite fotbollsuppdatering (för att förvarna er fotbollshatare redan nu) under morgondagen med anledning av Ekebymatchen + länkar till helgens texter som gäller HF Olympia.

Tills dess: godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0