Sista veckan

Det här veckan är den sista som Karin spenderar i Helsingborg på några månader. Blir riktigt tomt utan henne nu, men å andra sidan ska jag hem till Småland strax före midsommar. Därefter blir det ett besök i Gävle innan även jag börjar jobba, det på Barometerns sportredaktion i Kalmar.

Den sista veckan tillsammans här nere i Helsingborg för den här våren/försommaren har vi sett till att fördriva med bland annat en konsert. Millencolin-sångaren Nikola Sarcevic spelade (gratis dessutom, viktigt för en smålänning! :P) på Dunkers kulturhus i onsdags och trots idel dystra, nedstämda låtar var det en rätt skön konsert att lyssna på.

I torsdags kväll anlände sedan Karins lillebror Jonas och min svärfar Håkan till stan. Helgen har därmed spenderats tillsammans med dem. Det med exempelvis en båttur till Helsingör igår. Klockrent väder, ett besök vid det fina slottet där (andra gången jag ser det på nära håll nu på kort tid), god mat och lite handlande bjöd dagen på :)







Nu när jag blir ensam kvar här väntar uppsatsopponering på torsdag för mig följt av lite examensfirande när mamma och pappa kommer ner på fredag. Opponeringen och en hemtenta som jag ska slita med i veckan - sedan är livet som student över för alltid :)

Ska se till att hinna med så mycket som möjligt nu innan Småland väntar. Fotbollsspelande, skrivande, skola, några långa nätter med Stanley Cup-hockey och en del njutande av sommarvädret får det bli för att fördriva tiden när ensamheten och långtråkigheten gör sig påmind för mig som gräsänkling.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0