Så fruktantansvärt...

...jävla uselt.

Seriefinal idag med B-laget, både vi och Bårslövs BoIF hade 20 poäng inför matchen och var obesegrade hittills. Vi inleder strålande, spelar riktigt bra fotboll i hela första halvlek och skapar mängder med chanser. Något som också leder till att vi går upp till 4-1. Innan paus släpper vi förvisso in 4-2 på en hörna, deras andra hörnmål före halvtidsvilan, men vi leder klart rättvist och borde ha total kontroll.

Men vad händer? Jo, vi missar ett gäng riktigt bra chanser till att helt stänga matchen precis efter paus och rasar sedan fullständigt. Ganska länge stod det 4-2 men efter att de fick in 4-3 på en frispark tappade vi allt. Framför huvudet och började spela svårt, gnälla på varandra, tappa fokus helt på uppgiften, ja uppträda allmänt uselt bara.

Och mycket riktigt straffade det oss. Ytterligare två Bårslövsmål gav oss säsongens första förlust och fy för helvete så tung den känns. Man ska bara inte kunna tappa 4-1, särskilt inte när man dominerar så som vi gjorde före paus.

Att det kändes bra för egen del (jag var bland annat delaktig i vårt 1-0-mål genom ett andraassist) och att jag gjorde andra 90 minuters-matchen på två dagar spelar ingen som helst roll nu. Helt värdelöst då vi stod för den här pinsamma genomklappningen.

. . . . . . . . .

Gårdagens förlust med A-laget mot Glumslövs FF är desto mer lättsmält. 0-2 mot seriens näst bästa lag trots svåra förutsättningar med många ordinarie spelare borta är inget vi behöver skämmas över. Speciellt inte då vi stod upp riktigt bra matchen igenom och även om de var bättre än oss så krigade vi i 90 minuter.