Midsommar och diverse annat

Så var årets midsommarhelg snart över och den kan summeras med ett ord: lugn. Eller: trevlig. Eller både och kanske snarare. Jag har firat midsommar med mamma, pappa och Sören & Birgitta nere på Varvet, på Drag. Traditionsenligt då jag har spenderat mängder av mitt livs alla midsommarhelger där.

Numera är det inte så många ur det ursprungliga gänget, som en gång i tiden var riktigt stort, som är med där på midsommar men jag passar gärna på att fira där när tillfälle ges. Det är alltid så lugnt, skönt och trevligt att komma tillbaka till Varvet. Ett sommarparadis, helt klart, som har betytt och fortfarande betyder mycket för mig.

I år blev det alltså, för andra året i rad efter några års uppehåll, midsommarfirande där för mig med familjen. Massa god mat och gott dricka i bra sällskap med vacker miljö runt sig - livskvalité :)

Bara Karin som skulle ha varit med också. Hon jobbade dock men nästa år ska vi se till att vi kan fira tillsammans :)



Varvet 2008. Ett sommarparadis som sagt!



Pappa, för närvarande på kryckor med en sargad fotled



Sören och Loffe


. . . . . . . . . . .


Årets första bad avklarat idag. Svalkade rejält kan jag säga och var inte det minsta skönt, men nu kan jag bocka för "premiärbada" på sommarens att-göra-lista i alla fall.


. . . . . . . . . . . 


Inte helt klart med skolan tyvärr. Ser mig själv som färdigutbildad men examensbeviset får vänta till i början av hösten. Det då jag kuggade på en av tre delar på sista hemtentan.

Drygt att mitt enda IG någonsin kommer på sista uppgiften, men å andra sidan kanske logiskt då det var en kurs som jag läste parallellt med uppsatsskrivandet och inte hade möjlighet att satsa så seriöst på. Språkvetenskapsfrågan blev inte heller enklare att besvara när det visade sig att boken som byggde hela den uppgiften var försenad i både Kristianstad och Helsingborg. Så har en del att skylla på, nu när mitt ihopsnickrande av svar baserat på andra böcker tydligen inte räckte... :)

Men det löser sig i augusti i alla fall och jag kommer inte ligga sömnlös över det i sommar.

. . . . . . . . . . .


Gävle 30 juni-5 juli - blir perfekt! :)
Längtar och räknar ner dagarna.

. . . . . . . . . . .


Vilka enormt bra svenska kvinnliga artister det finns i Sverige nu förresten. Har fått upp öronen både för Robyn och Maggio på senare tid. Riktigt bra! 


. . . . . . . . . . .


Regn och trist väder. Får bli FM och lite fotbollsskrivande nu då, som vanligt :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0