Helt perfekt!

Så underbart att Karin kommer hem från Grekland natten mot söndag och i stället för att åka hem till Gävle kommer ner hit igen. Då får vi ett par dagar till tillsammans innan jobb väntar på olika håll för oss. Blir perfekt det! Dessutom ska jag upp till Gävle innan jag börjar jobba så då blir kanske inte tiden utan varandra riktigt lika lång som den kändes först.


. . . . . . . . .


Det var utan tvekan dagens bästa nyhet och den gjorde en redan lyckad dag än bättre. I övrigt har dagen också bjudit på en del positivt då hemtentan, mitt sista skolarbete bortsett från de små sakerna som ska fixas i uppsatsen, blev klar, fotbollsträningen gick bra och jag har dessutom överraskande verkar få gå på jobbintervju senare i veckan. Så mycket positivt för tillfället, med andra ord.
. . . . . . . . .


Nu börjar ögonlocken bli tunga och det ska bli så skönt med lite sömn. Blev ganska lite av den varan i natt igen dåm det var Stanley Cup-final på nytt, match sex i bäst av sju. Trots trötthet idag var det verkligen värt att hålla sig uppe under natten som gick då mitt kära Boston vann med 5-2 mot Vancouver och tvingade fram en sjunde och avgörande match. Det innebär i sin tur att det blir ytterligare en spännande hockeynatt i veckan för min del :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0