Fotbollsvila

Vårsäsongen är slut för min del, även om vårt B-lag har en match kvar efter midsommarhelgen. Då jag är hemma i Smålandsskogarna blir det inte mer matchspel för min del förrän i slutet av sommaren, eftersom jag jobbar till den 21 augusti.

Tanken var att jag skulle fixa ett lån till NIK, men då NIK:s B-lag knappt har några matcher som jag hade kunnat spela under den aktuella perioden och jag knappast i dagsläget tar en plats i A-lagets matchtrupp blev det inget med det.

Därmed får jag nöja mig med att träna med NIK och följa lagets matcher på nära håll.

Det blev som sagt en tung avslutning på vårsäsongen men jag ska inte deppa alltför mycket över det. Varningen, bytet och den allmänt tunga kvällen senast var trots allt en av få riktigt jobbiga matcher hittills i år. 

Våren har trots allt varit ganska bra för min del. Sju A-lagsmatcher, sex B-lagsmatcher, tre DM-matcher och tre träningsmatcher ger mig sammanlagt 19 matcher hittills, bra med speltid och över lag godkända insatser. Så nu är det bara att jobba vidare under höstsäsongen med förhoppningen om en mittenplacering i division 6, åtminstone säkrat kontrakt utan nerver i slutomgångarna, samt toppstrid i B-lagsserien.

Nu ska jag analysera, summera statistik och grotta ner mig i allt vad som har med fotboll att göra under sommaren. Men ni icke-fotbolls-älskande bloggläsare kan vara lugna, allt material som rör fotboll kommer den närmaste tiden att stanna hos mig och inte slängas in här :)


. . . . . . . . .


http://hfolympia.bloggplatsen.se/ - mer HF Olympia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0