Gävledagarna i bilder

Som det har utlovats kommer nu en hel del bilder från de finfina dagarna i Gävle. Håll till godo! :)




I måndags hyrde vi - jag, Karin och svärfar Håkan - kanot och gav oss ut på paddlingsfärd. En färd som resulterade i ett ofrivilligt bad i Testeboån. En misslyckad vändning med kanoten i ganska strömt vatten innebar att vi välte och fick oss en rejäl kalldusch. Men som tur var hade vi vare sig mobiler, kameror eller annat av värde med oss så det gick att skratta åt det hela lite senare när vi satt och åt vår matsäck (som klarade sig), totalt dyngsura och utan ett torrt plagg med oss :)




Under lördagskvällen blev det tacopizza på American Take Away med Karin följt av ett mycket trevligt återseende av den här grabben. Mannen, myten, legenden: Bentzer! :) Min gamle Korsnäs BK-vän har precis återvänt till Gävle efter några år i Stockholm och var i full gång med att skruva IKEA-möbler och förfesta när jag ramlade in.

Det blev några öl, lite rosé och en del skruvande i sällskap med Bentzer och några sköna profiler till (som dock var iskalla när det gällde möbelfixandet). Dessutom snackades det förstås en hel del gamla minnen och det blev ett par lyckade timmar.


 

Söndagen innebar en kort tågresa till Ockelbo för marknad där. Det var ett tag sen jag besökte Bäckebo marknad senast, en marknad jag alltid var på med mina föräldrar som yngre, så det var väl på tiden att gå på på en sån tillställning igen :)

Karin och jag köpte på oss strumpor, foppatofflor och godis, spenderade hela eftermiddagen på en överraskande rolig marknad och var klart nöjda när vi återvände till Gävle framåt kvällen :)




Ruskigt snygg tjej i en riktigt fin träningsoverall med ett vackert namn på ;)




Skärgårdstallrik på Wahlströms fiskekrog, satt klockrent! Middag med svärföräldrarna och Karin i fredags kväll och svårt att inte vara nöjd med de här delikatesserna på bordet.




Nöjd kille :)




Släktkalas i Axmar hos svärfar Håkans syster Marie (i mitten), med bland andra farmor och ytterligare en av systrarna, som ni också ser här på bilden. Alltid trevligt att få känna sig som en inom familjen på riktigt :)




På väg hem från kalaset blev det bad i Kvarndammen. Ganska skönt faktiskt och kul att passa på att bada där igen, trivs verkligen där ute.




Avslutade Gävlevistelsen med en fika med de här legenderna: Koller och Jonas. Två av mina allra bästa vänner från den magiska IK Sätra-tiden levererade som vanligt och det blev några timmars snack om fotboll, en del fotboll till, gamla minnen och livet i allmänhet. Kvalitetstid så det förslog!


Det var allt för den här gången, men längtar redan tillbaka. Gävle kommer jag alltid att trivas i :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0