Veckans citat hittills

"Har du inget viktigt att säga så var tyst i stället" - det raka och träffande citatet stod Karin för igår. Jag antar att hon inte tyckte att min vädersummering ("det är ju alltid så kallt i Kristianstad" var speciellt viktig för henne att ta del av när hon satt och pluggade igår kväll samtidigt som jag kände att det var dags att söka lite uppmärksamhet...

Det är faktiskt oerhört utbildande och utvecklande att vara sambo. Inte bara för att man för lära sig när det inte är läge att prata väder, utan rent allmänt när det gäller ansvarstagande, ömsesidighet saker som handlar om ens eget förhållningssätt till andra. Så trots att min älskling inte alltid delar mina åsikter eller vill höra vad jag har att säga får utan tvekan sambolivet högt betyg hittills :)

Förutom att bli tillrättavisad av sambon passade jag på att ta en sväng till Kristianstad (det var kallt där som sagt, om ni undrade) för att börja en ny kurs. Svenska specialisering/svenska IIII står på programmet och det inledande momentet verkar riktigt intressant. Textgenre och skribenttyper - skrivande för kunskap heter det och handlar om hur man kan använda språket för att utvecklas på det stora hela, vilka olika sätt skrivande kan användas på och så vidare. Det passar mig perfekt då jag ju är mer intresserad av skrivande i sig än svenska som skolämne egentligen.

Dessutom var det träning igår och trots att den inte var av bästa kvalité så kan vi ändå vara på rätt väg. Vår nye tränare presenterade det system han tänker sig att vi ha och det märks att han vill jobba igenom sin spelidé till 100% nu i alla fall. Så på sikt blir det förhoppningsvis bra.

Ska ta och knåpa ner några rader om träningen i vår Olympiablogg snart. Kika gärna här:
http://hfolympia.bloggplatsen.se



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0