Helsingborg nästa

Så närmar sig då två veckors hemmavistelse i de småländska skogarna sitt slut. Det har varit en riktigt kul och bra tid här hemma och jag har trivts utmärkt i mitt gamla pojkrum, men det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till Helsingborg imorgon. Och ännu bättre blir det på torsdag när Karin också kommer ner. Sambolivet börjar med andra ord snart igen och det sätter jag ett stort plus för :)

Hemma har jag för en gång skull hunnit med allt jag hade tänkt. Ja, till och med nästan lite mer än planerat. Det har åkts skridskor, spelats hockey, åkts skidor, spelats pingis och tränats fotbol. Jag har också hunnit träffa en del kompisar, fira både jul och nyår med mina kära föräldrar, titta på Annandagscupen, besöka Ölandsbladet och ta ett par rundor på stan. 

Dessutom har arbetet med min b-uppsats gått ganska stadigt framåt och bloggandet har hållits igång, såväl här som i fotbollsbloggen. Så när allt summeras nu kan jag konstatera att veckorna har varit både roliga och givande.

Nu väntar närmast mer uppsatsjobb januari ut, ett ryck med Olympiahemsidan och vår nya rödvita blogg samt en start på försäsongen som ska få fart på den här kroppen på allvar igen :)











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0