En lördag i Malmö

Ännu en vecka är över och för tusende gången kan man lätt konstatera att dagarna bara flyger fram. Men det är inget annat än skönt, jag ser fram emot varmare väder, en fotbollssäsong som sparkar igång på allvar och dessutom känns det småspännande att jag om inget oförutsett inträffar är färdigutbildad innan sommaren.

. . . . . . .


Mitt Yatzy-facit i de prestigefyllda mötena med Karin är bedrövligt: 2-13. Helt makalöst hur man kan ha sån enorm tur som hon har varje gång. Kanske anser min kära sambo dock att hon har tur i spel, otur i kärlek? 

. . . . . . .


Den gångna veckan har jag haft en ynka skoldag och trots en del hemmaplugg har det förstås inneburit tid till annat. Man känner sig mer som elitidrottare (inga övriga jämförelser dock, jag vet min plats på gärdgårdsnivån) när man kan spendera sin tid med att gymma, träna fotboll, springa eller gå långpromenader i stället för att sitta innanför kala, tråkiga skolväggar.

. . . . . . .


Ett projekt som jag har att styra med är vår HF Olympia-hemsida och vår blogg. I veckan har jag tagit mig tid att uppdatera lite och här kan ni som vill ta del av resultatet:

http://hfolympia.bloggplatsen.se/

. . . . . . .

Gårdagen spenderades till stor del nere i Malmö med älsklingen som utmärkt sällskap. En hel del kikande i affärer och ett besök på ett fik som serverade MFF-mazariner, passande nog för min del, hann vi med under en bra eftermiddag.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0