Fotbollslördag: 2x4-0

Så var årets första match avklarad och det glädjande nog med gott resultat. Visserligen gjorde vi ingen kanoninsats och motståndet var inte det bästa, därav ingen riktig värdemätare, men likväl är det alltid skönt att få vinna. Att dessutom göra det med siffermässigt komfortabla 4-0 (2-0) gör inte saken sämre.

Mörarps IF som vi mötte huserar normalt sett i division 7 och är ett lag vi ska slå. Nu skapade de dock en del heta chanser, speciellt sista kvarten kunde de ha gjort både ett och två mål, men över 90 minuter vann vi ändå rättvist trots att vi inte stod för någon klockren prestation. Helt okej för att vara första matchen och alltid - oavsett motstånd - skönt att inleda med en seger. Ingen föll ur ramen och alla tog sitt ansvar glädjande nog.

För egen del var det också godkänt. Varken bra eller dåligt, utan skapligt stabilt under de 60-65 minuter som jag spelade på högerbacksplatsen. Dessutom roligt att få bära lagkaptensbindeln dagen till ära, även om det berodde på att ett par spelare som ligger över mig i lagkaptenshierarkin saknades.


Närmast väntar en träningsfri vecka för mig då Corralejo på spanska Fuerteventura står på schemat från och med imorgon och en vecka framåt. Därmed missar jag också nästa match mot Stattena och får sikta på DM-premiären i början av mars i stället.

http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/4-0-segeriarspremiaren/

http://hfolympia.bloggplatsen.se/



Lördagen blev inte sämre av att Milan sedan vann med 4-0 även de (mot Parma) och därmed gjorde fotbollsdagen så bra som den bara kunde bli. Fin dag och bra start på årets matchsäsong!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0