Upp med flåset igen

Igår var det dags att väcka en somnande kropp, efter semester och sjukdom, till liv igen. Och väcktes det gjorde den sannerligen. Löprundan med herr Wahlström blev ett brutalt uppvaknande för den och det var en minst sagt sliten bloggare som släpade sig upp för trapporna efter det passet.

Men samtidigt som det var plågande att köra intervall i 8-9 kilometer var det en skön morgon. Riktigt gott att tvinga igång systemet igen och ack så nöjd jag kände mig efter när en varm dusch väntade. Helsingborg är också en bra stad i springa i. Den erbjuder ett antal valmöjligheter, bland annat den rutten vi tog igår: löpning längs med havet utmed Gröningen, en runda i slingorna i Pålsjö skog för att avslutningsvis springa längs med Landborgspromenaden tillbaka. Finfint det!

Lördagen i övrigt gick verkligen inte att klaga på heller. Några lugna timmar följt av handlande och sedan - kanske det bästa av allt - hemmagjord pizza :)



Det följt av en mysig tv-kväll här hemma med Karin gjorde lördagen till en perfekt dag. En dag som avslutades med att jag somnade till filmen Eat, pray and love.

Kroppsväckarproceduren har sedan fortsatt idag då ett pass på gymmet inledde förmiddagen. Wessberg och jag nötte oss igenom en timme där, något som gör att jag nu lugnt lutar mig tillbaka i båten och låter skidåkning, fotboll, bloggande och FM ta över tillvaron :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0