Kyla, magont och plugg

Skapligt bitter rubrik det, men samtidigt speglar den sanningen just nu. Efter en strålande vecka på Fuerteventura (massvis om den kommer förstås upp här snart) har de senaste dagarna bestått av ett försök att acklimatisera sig till temperaturskillnaden (+ 23 till - 5 typ), plugga och skriva en hemtenta, gymma (med facit i hand borde jag nog haft en träningsledig onsdag idag) och, för att göra det lite roligare trots allt, kika CL-fotboll hos Robin och Katta igår.

Att komma hem från värmen till den här envist bitande, råa vinterkylan var uppenbarligen inte bra för min kropp. Magont, magsjukesymtom och allmän hängighet tog över mig under eftermiddagen och därmed får planerna på att träna fotboll ikväll strykas. Får satsa på att komma tillbaka i träning nästa vecka. Som tur är har vi ingen match i helgen utan jag kan sikta in mig på att vara i form till DM nästkommande helg.

Nu blir det lite mer plugg och CL-fotboll i stället för träning. Får duga det också, ska inte gnälla allt för mycket efter förra veckan :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0