Julafton #1 firad

Det blir två julfirande för mig och Karin i år och del ett är redan avklarad. Förra helgen var vi nämligen hemma i Småland och spenderade några perfekta dagar hemma hos mamma och pappa utanför Kalmar. Trots att det var några veckor kvar till den 24 december skapade vi riktig julstämning genom ett suveränt (som alltid när mamma står för det) julbord, klapputdelning och en rad för julen passande rutiner.

Själva julklappsutdelningen var rentav nästan bättre än normalt under julen med ett sällan skådat antal klappar. Det var längesen det delades ut så många julklappar till höger och vänster hos familjen Alfredsson, även om vi brukar vara ganska generösa :)

Alla blev nog glada och nöjda med vad de fick tror jag. För egen del var det bara att tacka, ta emot och vara riktigt nöjd när flera saker som stod på önskelistan ramlade in (som exempelvis en ny träningsväska, boken Svenska maffia och presentkort på HM). Samtidigt så var det oerhört kul och trevligt att vara hemma igen.

Det är alltid härligt att komma hem till Småland men så mycket som jag såg fram emot det den här gången har jag nog inte gjort innan. Julfirande med familjen är trots allt speciellt.

Utöver det blev det som vanligt en del fotbollstittande med pappa, lägligt nog var det El Clasico i lördags, en del promenader och bara njutande av lugnet och stillheten där ute. Det var riktigt skönt att få några lugna dagar och bara koppla av.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0