NIK sparkade igång en lysande fredagskväll

Fredagskvällen blev rakt igenom lysande! Den inleddes med en tur till östra Öland, där NIK spelade mot RM IF. En på förhand riktigt tuff match i vilken NIK stod för en lysande insats. Spel mot ett mål första 30, ledning, men sen åkte NIK på en straff och en helt horribel utvisning på målvakten. 1-1 där och numerärt underläge, men NIK-spelarna såg ut att ha bestämt sig för att åka hem med tre poäng för med en fantastisk inställning och offervilja, kombinerat med fortsatt bra spel, såg de till att det trots spel med tio man i en timme blev en finfin 5-1-seger till slut.

Riktigt underbart det - för NIK är verkligen laget i hjärtat alla kategorier. Det är riktigt gott när Milan och MFF vinner, men frågan är om de minnesvärda NIK-segrarna som man har upplevt genom åren är de allra skönaste, bortsett från MFF:s säkrande av SM-guldet ifjol :)

Den lyckade fotbollsmatchen sparkade igång en fredagskväll som sen skulle fortsätta i positiva tecken. Väl tillbaka i Kalmar var det förstås givet att bege sig till Stortorget, dit ett antal tusen till vallfärdat, för att se Veronica Maggio uppträda. En grym artist som jag har fastnat helt för de senaste månaderna och även om jag stod för långt bak stora delar av konserten för att känna något riktigt tryck var det bra, utan minsta tvekan.


Efter Maggio-konserten blev det sedan en lagom lugn utekväll med ett gäng nöjda NIK-spelare: Tasso, Tin, Jimmy, Dennis, Nicke och Bojan blev mitt sällskap för kvällen och det var riktigt roligt att vara ute för en gång skull. Blir sällan av numera, vilket inte gör det minsta men den här gången var det klockrent att gå ut med ett så gott gäng, inte minst en kväll som denna efter såväl en imponerande seger som efter en bra konsert.

Var egentligen bunden till att vara nykter då bilen skulle ta mig hem till föräldrarhemmet, ut i skogarna, för lite nattsömn innan en ny jobbardag väntade. Men det löste sig när Tasso slog upp portarna till det grekiska residenset och stod för sovplatsen. Så det är bara att lyfta på hatten och tacka alla inblandade för en suverän fredag :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0