Fredagseftermiddag i Väla

Karin och jag inledde helgen med att ta en runda ut till Väla (för eventuella Gävleläsare: en mer utvecklad och utbyggd version av Valbo med IKEA + ett rejält shoppingcenter) där det blev en del inköp och ett obligatoriskt IKEA-besök (givetvis inkluderat mat där).

Den här gången hade jag ett enda riktigt mål med vistelsen där ute, bortsett några småinköp på IKEA, och det var (mindre överraskande kanske) att köpa nya fotbollsskor. Konstgräset som vi tränar på under vinterhalvåret sliter skor till förbannelse, men å andra sidan är jag van efter att ha spenderat två säsonger i Korsnäs BK på Sveriges sämsta konstgräsplan...

Hursomhelst blev det två nya par: en Adidas Predator-modell till reapris från fjolåret att ha som träningssko och back up + ett par nya Adidas Adicore som kändes riktigt bra.



Sen är det ju inte skorna som gör spelaren, men ni får tänka på att jag spelar på så låg nivå att det enda som ger mig chansen att för en gång skull känna mig som en riktig fotbollsspelare är när det är dags att införskaffa nya, glänsande skor. Å andra sidan hade jag inte behövt betala dem själv om jag hade varit en "riktig" fotbollsspelare...

Min kära sambo uppdaterade i sin tur sin garderob lite, något som jag också var lite inne på men det stannade vid en tanke på någon form av lite tunnare långärmad inför våren/sommaren och eventuellt någon kavaj att använda till vardags. Får ta hjälp av Karin som smakråd nästa gång det blir aktuellt :)

Ett glädjande tecken på att hon tycker om mig är förresten att hon helt plötsligt har övergått till att tycka att blått är snyggt. En färg som jag ständigt har på mina kläder och som Karin tidigare har tyckt varit lite tråkig. Nu däremot gick hon så långt som att säga att vi nästa gång vi inreder en lägenhet/alternativt gör om vår nuvarande kanske kan ta och satsa på blått i första hand. Det är kärlek det! :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0