Bollsummering

Som förra inlägget berättade skulle bollen rulla ganska mycket under helgen och så blev det också. Med facit i hand kan jag säga att det blev en ganska bra helg fotbollsmässigt, trots att vi åkte på storstryk i form av 0-5 mot Billesholms IK. Ett lag som vi absolut inte ska vara så underlägset, utan snarare så borde vi rent av kunna vinna mot dem. Nu var de däremot klart bättre än oss, men förmodligen mer på grund av att vi inte alls spelade det spel som vi ska och som vi har gjort de senaste matcherna när det har gått riktigt bra (mot minst lika bra lag som Billesholm) än beroende på att det här var ett riktigt bra lag.

Det fanns inte mycket positivt att ta med sig vare sig för mig eller resten av laget efteråt. Det ska väl i så fall vara att det återigen blev 90 minuter som högerback för mig plus att vi åtminstone spelade upp oss och höll tätt bakåt sista halvtimmen. Annars är det mest att glömma och blicka framåt, seriepremiären är ju om mindre än två veckor.

Bättre gick det glädjande nog för b-laget som vände och vann mot Helsingborg City igår. 0-2 blev 3-2 och lite mer självförtroende in på kontot för Olympia trots allt.

http://hfolympia.bloggplatsen.se/

http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/OlympiaBvandeochvann/


http://www5.idrottonline.se/HFOlympia-Fotboll/Nyheter/Egnanyheter/BillesholmkordeoverOlympia/


* * * * * *


Bortsett från den tunga lördagsförlusten har resultaten gått helt i min smak. Den allra viktigaste matchen i helgen var trots allt ändå Milanoderbyt där Milan visade vilka som är storebror i stan genom att totalt köra över Inter med 3-0. Den matchen passade jag på att se hos Robin och tack vare hans Juventusfanatism hade vi åtminstone en avsky gentemot Inter gemensamt, så stämningen var på topp när slutsignalen gick och Rossoneri hade spelat ut ärkerivalen.



Förutom den sköna derbyvinsten från i lördags kväll kunde jag glädjande nog också ta med mig en Skånederby-seger från helgen. Det "riktiga" derbyt här nere är förstås mellan MFF och Helsingborgs IF, men i Trelleborgsögon ses matcherna mot MFF som säsongens höjdpunkter och att inleda med en trepoängare i den allsvenska premiären är förstås välkommet. Så mungiporna kraftigt upp på mig igår givetvis när MFF ganska enkelt slog "Trelle" med 4-2 igår.

Så sammanfattningvis en bra fotbollshelg även om det egna spelandet kunde ha gått klart bättre.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0