Helgplaner

Så var ytterligare en skolvecka över och helgen knackar på dörren. Riktigt skönt det, samtidigt som känslan av att veckorna går lite för snabbt också gör sig påmind. Kanske mest beroende på att vi har svensktenta inom litteraturhistorian nästa fredag…

Hursomhelst är den här veckans slit (som inte har varit alltför slitsamt) över och det är läge att koppla av. Svärmor Anna anländer till Helsingborg tillsammans med sin Peter idag och därmed kommer kvällen och lördagen ägnas åt att socialisera sig med dem. Vad som står på schemat är inte riktigt klart än, men god mat och en lugn fredagskväll inleder i alla fall deras vistelse här.

. . . . . . .

Måste understryka att Sebastian Wijks konsert på Tivoli, som nämndes här i senaste inlägget, gav mersmak. Ganska dystert och sorgset stuk på musiken visserligen men samtidigt riktigt avkopplande och skön att lyssna på. Ett smakprov finner ni här:

http://www.youtube.com/watch?v=Ev-vokl1Hqw

. . . . . .

Det här skrivs på väg till Kristianstad, på morgontåget,
efter en ny tidig morgon med uppstigning strax före halv sex. Men idag var det enkelt att kliva ur sängen. Gårdagens träning satt kvar på näthinnan och då den gick riktigt bra för egen del, samt gav en startplats på söndag, så gav den välbehövlig energi inför dagens skola. Mer om fotbollen i fotbollsbloggen förövrigt.

. . . . . .

Mammas 60-årsdag närmar sig och tillsammans
med pappa är jag i full färd med att tänka ut något bra att styra upp som firande. Några förslag?

. . . . . .

Nu åter till verkligheten och dags för bloggen att vila
några dagar. Återkommer först och främst i fotbollsbloggen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0