Evil Woman I Love You



Nu är förstås den här vackra, underbara tjejen inte elak och ond, men hon förstår garanterat vad rubriken syftar på. För er läsare bör jag kanske påpeka att den relaterar till gårdagens Sebastian Wijk-spelning på Tivoli här i Helsingborg. Utan Karin hade jag aldrig fått för mig att besöka den på egen hand, men nu såg hon till att jag gjorde henne sällskap och med facit i hand var det klart värt det. Melankolisk, akustisk musik med eftertänksamma sånger stod denne Wijk för och man måste ge honom att han var riktigt bra.

Låten Evil Woman I Love You stämmer inte in på oss egentligen, då Karin är långt ifrån ond som sagt, men samtidigt kan man göra en egen tolkning av den som delvis passar in. För visst är det efter de gånger man verkligen har bråkat och varit ovänner som man extra starkt känner hur mycket man tycker om varandra? Så brukar det kännas, när man tittar på den där personen som man nyss stod och skällde på eller tyckte hade så fel och konstaterar att "jäklar vad jag tycker om henne". Den känslan är så härlig, den lyfter verkligen fram hur trygg man upplever sig tillsammans med sin älskade och de stunderna stärker ens relation ytterligare.

Så på något sätt kanske rubiken kan passa in på oss i alla fall. Jag tycker nämligen ohämmat mycket om tjejen på bilden såväl när hon är på uselt humör och är ett åskmoln som när hon är min alldeles egen, söta och omtänksamma lilla toffel. Hon vet om det och ni som följer bloggen någorlunda kontinuerligt anar det säkert, men det tåls att sägas igen:

Jag älskar verkligen dig Karin, hjärtat mitt <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0