3-0 blev 4-5...

B-lagsmatch ikväll och en lysande första halvlek, där hela laget spelade riktigt bra och där det även gick klockrent för mig i min nygamla roll som mittback (spenderade förra säsongen i Sätra på den positionen rakt igenom, men här har det inte blivit mittbacksspel sedan i mot Glumslöv i våras). De 45 minuterna följdes dock av en kollektiv kollaps från vår sida, BK Fram gjorde fyra mål på en kvart, fick ett femte till skänks av domaren och helt plötsligt hade vi hastigt och jäkligt olustigt förlorat med 5-4.

Det ska förstås inte få hända och det är så ledsamt att vi skänker bort tre poäng så. Särskilt med tanke på att vi numera är seriejumbo i b-lagets reserv division 3-serie. Helt sanslöst egentligen, ser man till hur det har sett ut spelmässigt långa stunder borde vi utan tvekan vara på övre halvan men vi har oss själva att skylla och får nu försöka rädda såväl a-lagets division 6-kontrakt som b-lagets division 3-kontrakt i reservserien.

För egen del innebar kvällens matchen en återgång till mittbackspositionen som sagt och det fungerade trots allt bra. Första halvan var i det närmaste felfri och förutom att jag var inblandad i deras 2-3-mål så var insatsen godkänd även efter paus. Men det är en väldigt klen tröst nu.

The botten is nådd, för att citera Timbuktu...


Debutmatchen i IK Sätra förra säsongen. Den slutade med seger, men
i och för sig även med ett rött kort för undertecknad...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0