Kristianstad en onsdagsmorgon

Trådlöst internet på skolan och laptop med i bagaget är smidigt när man vill fördriva tiden innan lektionsstarten med lite bloggande och andra oviktiga ting här i livet. Som nu, exempelvis. Mer litteraturhistoria står på schemat om 20 minuter men tills dess ska inte den minsta nytta göras från min sida.

Egentligen finns det inte mycket nytt att berätta om här i bloggen för tillfället, så därför går den lite på sparlåga. Det mesta rullar på som det ska med skola, fotboll, samboliv - ja, där har ni hela paketet som gäller för mig för tillfället :)

. . . . . . . . .


Fotbollen är som sagt på väg att rundas av och snart väntar en lång, seg period utan matcher. Men först ska vi se till att kvala oss kvar i division 6. I helgen blev det visserligen förlust mot Helsingborgs AIS (och bara 15 minuters högerbackspel för undertecknad) men trots det säkrade vi en kvalplats och kunde därmed tillfälligt andas ut. En usel säsong har det varit men vi får nu en andra chans att revanschera oss och dra ett streck över seriespelets 22 matcher. Kval mot Sjöbolaget Esperöds SK väntar med dubbelmöte under de kommande två lördagarna.

För b-laget blev serieavslutningen mer lyckad då det blev seger i måndagskvällens match mot Fortuna FF. 3-2 (0-0) vann vi med, trots att vi fick en utvisad med en halvtimme kvar vid ställningen 1-1. Sedan gick vi fram till 3-1 och höll utan några större problem undan. Segern var helt rättvis och hela laget gjorde en stabil insats där alla tog sitt ansvar. Även för mig gick det bra - 90 minuter som högerback och lagkapten och på det stora helt en klart godkänd prestation kändes det som.

Fotbollsbloggenhttp://kylspray.com/blog/Glidtackling.aspx

. . . . . . . . .


"Nej, då bara klumpar det ihop sig och blir tjockt. Det blir som...som en köttbulle!"

- min kära sambo Karin levererar årets sämsta och mest långsökta liknelse, som svar på min fråga om jag inte kunde köra turkisk yoghurt i stället för vanlig i tonfiskröran vilken skulle fungera som bakad potatis-fyllning igår :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0