Perfekt avslutning

En lång fotbollssäsong - vars seriespel följt av kval har varit igång från början av april tills nu - fick en perfekt avslutning igår. Efter sju sorger, åtta bedrövelser och en allmänt tung säsong lyckades vi till sist avsluta densamma med två raka vinster kvalets dubbelmöte med Esperöds SK.

2-0 förra lördagen följdes upp av säkra 3-0 igår och därmed klarade vi oss kvar efter sammanlagt 5-0 i det avgörande kvalet. Något som kändes helt underbart när det var klart igår och man upplevde såväl äkta glädje som ren lättnad över att vi trots det väldigt motiga fotbollsåret ändå klarade av det som har varit målet hela hösten: att ta oss till kval och säkra nytt kontrakt.

För andra året i rad fick jag vara med om att vinna i ett kval och även om det här var ett negativt sådant, där det gällde att hänga kvar i stället för att gå upp en division som med IK Sätra ifjol, så gick glädjen inte att ta miste på när segern var klar. Vi fick ju i alla fall avsluta med en vinnande känsla och det är bara att passas på att njuta av den ett tag nu närett välbehövligt uppehåll tar vid.

Som vanligt kommer fotbollsbloggen att uppdateras:
http://kylspray.com/blog/Glidtackling.aspx


Hittade även ett antal snygga bilder från matchen igår på den här sidan
http://fotboll2010.bildburken.se/#202.1






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0