Fifa-afton

I det första av ett par inlägg som ska summera helgens aktiviteter börjar vi med fredagskvällen, logiskt nog. Den kvällen innehöll överdoserande av Fifa 11 hemma hos Wahlström efter att undertecknad, nämnde Wahlström, Wessberg, Martin, Pelle och vårt senast nytillskott från norrlandsskogarna i form av Robin hade slutit upp på Hamnplan för lite öl och mat.

Det blev en riktigt trevlig fredag där såväl skratt och jubel som svordomar och frustration präglade evenemanget. Pelle får nog priset som kvällens sämsta förlorare, Robin som bästa Fifa-spelare och firma Wahlström/Wessberg var kvällens i särklass värsta fotbollsmördare. Tyvärr fick inte den vackra, estetiska och roliga fotbollen segra.



Fredagens glosa: Fotbollsmördare.
Förklaring: Individ som på ett eller annat sätt tar bort det vackra från fotbollen och gör den smutsig, cynisk och ful. Det kan exempelvis vara genom att man spelar fult, brutalt och utanför spelets regler eller att man genom en extremt destruktiv och tråkig taktik helt plockar bort charmen från sporten.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0